Meniu
Your Cart

Info: Pe acest site găsiți doar produse fabricate în România

Termeni și condiții

1. Definitii 

Bump.ro – este denumirea platformei online pe care va aflati in acest moment.

Vanzator – Orice producator din Romania inregistrat in platforma bump.ro 

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica care plaseaza o comanda in cadrul platformei bump.ro 

Utilizator – orice persoana fizica/juridica prezenta pe platforma bump.ro, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului sau plasare a comenzii , si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.

Site – domeniul www.bump.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona bunuri de pe site.

Bunuri  – orice produs, care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator, Cumparatorului.

Continut

 • - toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • - continutul oricarui e-mail trimis cumparatorilor de catre vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • - orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al vanzatorului, cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • - informatii legate de bunurile sau tarifele practicate de vanzator intr-o anumita perioada;
 • - date referitoare la vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative si de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui cumparator vis-à-vis de un produs sau vanzator. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare produs sau vanzator putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de cumparator asupra unui produs sau vanzator.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra bunurilor sau a promotiilor desfasurate de vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

 

2. Acceptul dumneavoastra

Prezentul Document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului bump.ro.

Utilizarea site-ului (accesul, navigarea si plasarea unei comenzi ) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din acesta.

In eventualitatea in care nu acceptati termenii  prezentului acord, aveti dreptul de a-l refuza in mod unilateral, caz in care pierdeti automat dreptul de a utiliza serviciile bump.ro.

Daca aveti nelamuriri cu privire la continutul prezentului acord, obligatiile prevazute de acesta sau orice alte intrebari referitoare la operatiile desfasurate in cadrul bump.ro, puteti intreba la adresa de mail afisata in pagina de contact.


3. Modificarea Termenilor si Conditiilor

Administratorul site-ului, bump.ro, isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

 

4. Accesul pe site

Bump.ro va acorda permisiunea de utilizare a site-ului bump.ro sub conditia respectarii urmatorilor Termeni de folosinta:

Este interzisa copierea integrala sau partiala, distribuirea oricarei parti sau sectiuni a site-ului indiferent de mediul de stocare pe care se realizeaza copierea, precum si copierea in scopul distribuirii;

Este interzisa orice interventie care ar putea cauza disfunctionalitatea site-ului, chiar si temporara, fara autorizarea prealabila obtinuta in scris de la noi.

Este interzisa orice alterare sau modificare a oricarei parti a site-ului fara autorizarea prealabila obtinuta in scris.

Este interzisa orice actiune care afecteaza negativ activitatile corecte, rezonabile si permise ale celorlati cumparatori/vanzatori sau intimideaza, hartuieste ori agreseaza verbal sau vizual ceilalti cumparatori /vanzatori ai site-ului, inclusiv accesarea si utilizarea conturilor personale ale altor cumparatori/vanzatori;

Sunt interzise orice utilizari care consta in transmiterea de materiale publicitare sau mesaje comerciale catre utilizatorii site-ului;

Este interzisa orice actiune, activitate chiar si prin omisiune, prin care s-ar putea facilita sau incuraja actiuni care incalca Termenii si conditiile de utilizare enuntati in cuprinsul acestui document ori dispozitiile legale aplicabile pentru desfasurarea legala a activitatilor specifice;

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale Site-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta, declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si in consecinta va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Bump.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel prin utilizarea neautorizata a contului.

Prin prezenta declarati pe proprie raspundere ca sunteti de acord sa nu utilizati niciun sistem automat care sa trimita cereri catre site-ului bump.ro si care sa poata cauza nefunctionarea sau functionarea incetinita a acestuia.


5. Serviciile oferite

Bump.ro ofera o serie larga de servicii online, incluzand dar nelimitandu-se la functionalitati de prezentare, in functie de pret, a ofertelor de produse ale vanzatorilor inregistrati in platforma. Bump.ro pune la dispozitia utilizatorilor sai informatii despre produsele si serviciile aflate in ofertele mai multor producatori din Romania.

Bump.ro nu vinde produsele prezentate pe site si nu are statut de intermediar sau mandatar in raporturile comerciale initiate pe baza informatiilor prezente pe site.

Tranzactiile de vanzare-cumparare a produselor prezentate in cadrul site-ului au loc exclusiv intre cumparatori si vanzatori ai site-ului bump.ro.


6. Utilizatorii serviciilor bump.ro si statutul lor

Orice persoana poate deveni utilizator al serviciilor bump.ro daca are acces la Internet si dupa ce a cofirmat acceptarea termenilor prin finalizarea procesului de creare a contului sau finalizare a comenzii.

Pentru finalizarea plasarii unei comenzi este necesara completarea formularului de comanda, introducerea unei adrese de mail valida si a unui numar de telefon mobil si acceptarea conditiilor comerciale.

Utilizatorul se obliga sa fie detinatorul adresei de email si a numarului de telefon introduse in formularul de inregistrare sau de finalizare comanda. De asemenea, utilizatorul trebuie sa se asigure ca datele de contact furnizate vor fi active.

Persoanele al caror acces la serviciile bump.ro au fost suspendate, restrictionate, retrase sau interzise din orice motiv, precum si persoanele care au incalcat in orice mod prevederile din Termeni si conditii de utilizare nu mai au dreptul de a utiliza serviciile bump.ro.

Bump.ro isi rezerva dreptul sa inchida de indata si fara nici o notificare prealabila accesul vanzatorilor la contul de vanzator bump.ro si sa stearga definitiv contul si toate datele si informatiile din acesta, in toate cazurile in care incalcati in orice mod, sau in orice masura, si indiferent de motiv, oricare dintre obligatiile din Termeni si conditii de utilizare. Toate informatiile si orice date de contact ori date cu caracter personal utilizate pentru un cont inchis sau anulat vor fi blocate, in sensul ca nu vor mai putea fi utilizate in niciun mod pentru niciun alt cont si nicio alta inregistrare pe site-ul nostru ori pentru accesul la serviciile noastre.


7. Regulile de utilizare a serviciilor furnizate de bump.ro.

Obligatiile Vanzatorului:

Vanzatorul are obligatia sa respecte urmatoarele reguli:

Listarea articolelor in categoria potrivita - Articolele trebuie sa fie listate in categoria potrivita. Articolele ce nu respecta aceasta regula pot fi mutate in categoria potrivita sau sterse.

Preturi multiple - Vanzatorilor nu le este permis ca in descrierea produselor sa introduca un alt pret decat cel inscris in sectiunea special destinata, din pagina produsului. Produsele care incalca aceasta regula pot fi sterse de catre bump.ro.

Informatiile calomnioase - Informatiile furnizate in titlul sau in descrierea articolului, in review-urile produselor nu pot fi obscene, jignitoare, calomnioase sau sa incalce intimitatea uneia dintre parti.
Astfel de articole pot fi sterse de bump.ro iar contul vanzatorului care incalca aceasta regula poate fi suspendat temporar sau definitiv, potrivit propriei optiuni a bump.ro, fara ca acesta sa fie obligat sa justifice, in orice mod sau in orice masura, sanctiunea aplicata.

Manipularea cuvintelor cheie - Nu este permisa introducerea in titlul produsului sau serviciului sau a descrierii acestuia de cuvinte cheie care nu au legatura directa cu produsul comercializat.
Anunturile care incalca aceasta regula pot fi editate/sterse de catre bump.ro.

Promovarea Vanzatorului – Vanzatorul  nu poate face reclama in cadrul listarii sale la produse sau servicii ale unei terte parti, care nu au legatura cu articolul listat.

Descrierea falsa a produsului - Descrierea articolului trebuie sa fie in concordanta cu titlul acestuia si sa includa caracteristicile esentiale ale articolului care va fi vandut. Articolele care incalca acest lucru pot fi sterse de catre bump.ro

Vanzatorul nu are voie sa foloseasca orice fel de trimiteri, inclusiv link-uri catre:

alte site-uri ce promoveaza comertul electronic, site-uri ce ofera aceeasi marfa, site-uri pay per click/view, in afara campului din descrierea utilizatorului magazin online destinat special link-ului magazinului respectiv.

Detalii comanda minima si livrare - Vanzatorul are obligatia de a introduce toate detaliile legate de comanda minima si plata transportului produsului in sectiunile special destinate din contul propriu magazinului.


Obligatiile Cumparatorului:

Cumparatorul are obligatia sa respecte urmatoarele reguli:

Furnizarea datelor de contact corecte - Cumparatorul trebuie sa introduca la finalizarea formularului de comanda date de contact corecte si valide, respectiv numar de telefon mobil si adresa de e-mail valida, adresa de livrare si persoana de contact.

Daca descrierea unui articol nu este clara, cumparatorul trebuie sa se asigure de clarificarea acestui aspect inainte de a face comanda. Inainte de a plasa o comanda cumparatorul poate cere informatii suplimentare din partea vanzatorului prin intermediul formularului de contact din pagina produsului la care urmeaza sa se faca comanda.
Facand o comanda pentru un produs se subintelege ca sunteti de acord sa-l cumparati.


8. Taxele pentru serviciile furnizate de catre bump.ro

Utilizarea Serviciilor platformei bump.ro este gratuita pentru Cumparatori


9. Responsabilitatile bump.ro fata de produsele prezentate

Bump.ro:

 • - nu garanteaza in niciun mod pentru continutul aparut pe site, pentru continutul oferit de vanzatori sau de alti utilizatori inregistrati.
 • - nu isi asuma absolut nicio raspundere pentru oricare dintre schimbarile de pret aparute la produsele afisate pe site si pentru niciun fel de pagube sau pentru pierderi de profit.
 • - nu este responsabil pentru pagubele utilizatorilor. Bump.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau alt continut aparut pe site sunt lipsite de erori sau ca sunt in totalitate complete.
 • - nu garanteaza si nici nu este responsabil in niciun fel daca produsele achizitionate de catre comparator nu corespund scopurilor concrete pentru care au fost cumparate.
 • - nu este in niciun fel responsabil daca apar neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora, sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie a cumparatorului va fi adusa vanzatorului de la care s-a efectuat comanda in momentul receptionarii produselor, urmand ca acestea sa fie rezolvate de acestia in termenul legal
 • - nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al continutului site-ului.


10. Drepturi de proprietate intelectuala

Continutul acestui site  este oferit in mod individual, desi unele caracteristici ale sale pot permite interactiunea cu alti utilizatori, numai in scop informational si pentru uz personal. Continutul sau nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.
Atat cumparatorii cat si vanzatorii se obilga sa nu intervina in nici un fel asupra elementelor  de securitate ale site-ului, elementelor care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elementelor care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Continutul incarcat pe site ofera o varietate de servicii pentru a va asista in cumparaturile de produse, bazate pe prezentare si comparatie. Bump.ro ofera informatii privind produse si comercianti si ofera linkuri catre comerciantii care vand produsele listate. Produsele listate pe site-ul Bump.ro sunt vandute de catre alti comecianti (terte persoane) vanzatori si nu de bump.ro.

Bump.ro nu garanteaza ca descrierile, preturile si comentariile sau alte tipuri de continut aparute pe site, indiferent de sursa, sunt corecte, complete, de incredere, fara erori sau actualizate. Continutul bump.ro este oferit pentru scopuri informationale si nu constituie publicitate facuta unui produs, comerciant, vanzator sau serviciu.

Review-urile, comentariile si aprecierile aparute pe bump.ro apartin cumparatorilor care au ales sa isi posteze propriile pareri. Prin urmare, aceste review-uri, comentarii si aprecieri sunt rezultatul unor opinii subiective si nu garanteaza absolut niciun nivel de performanta si calitate al unui produs, comerciant, vanzator, serviciu sau a unei terte persoane.

Site-ul bump.ro permite:

a) incarcarea, de catre vanzatori de contributii proprii constand in texte (comentarii, anunturi, review-uri) si imagini - desene, fotografii;

b) gazduirea, sharing-ul si/sau publicarea online a materialelor postate. Prin utilizarea website-ului vanzatorii inteleg si sunt de acord cu faptul ca, indiferent daca materialele incarcate sunt facute publice sau nu, bump.ro nu garanteaza in nicio circumstanta confidentialitatea acestora.

In calitate de vanzator in cadrul bump.ro va asumati raspunderea legala cu privire la continutul materialelor pe care le postati. Prin postare sustineti si garantati ca:

 • - sunteti titularul/proprietarul materialului pe care il postati sau sunteti titularul unei autorizari, ori ati obtinut consimtamantul sau permisiunea de a utiliza materialul respectiv in orice fel si astfel puteti sa dispuneti de acesta prin includerea, reproducerea, distribuirea lui pe website si pe orice canale media; in acelasi timp autorizati bump.ro acordandu-i consimtamantul pentru utilizarea tuturor si oricaror materialelor postate si a continuturilor lor, indiferent ca privesc marci inregistrate, drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate, toate acestea incorporate in sau aflate in legatura cu materialele postate, in scopul publicarii si utilizarii acestor materiale pe site, conform politicii Site-ului si conform acestor Termeni si conditii;
 • - detineti consimtamantul, autorizarea din partea fiecarei persoane identificabila, vizual sau auditiv, in continutul materialelor postate pe website de a utiliza imaginea si/sau vocea acesteia pe website, implicit in contexte publice, si pe orice canale media, in conditiile si limitele prevazute in prezentul document care stabileste termenii si conditiile utilizarii website-ului. In acelasi timp prin postarea continutului materialului pe website, acordati catre bumps.ro o licenta neexclusiva, cu titlu gratuit, nerevocabila pe durata termenului legal de protectie a drepturilor recunoscute si protejate de lege pentru utilizari ulterioare ale continutului oricarui material postat pentru scopuri ce tin de operabilitatea website-ului in relatie cu toti ceilalti utilizatori, astfel fiind permise actele de reproducere, distribuire, punerea la dispozitia publicului a materialului respectiv, precum realizarea unor materiale derivate din acesta, dar si pentru promovarea sau reutilizarea in orice format media si prin orice canale media a unor parti sau a intregului continut al website-ului, care contine si materialul incarcat de dumneavoastra.

In ceea ce priveste materialele, pozele, anunturile, comentariile, link-urile postate, prin postare agreati urmatoarele:

 • - sa nu postati materiale, poze, anunturi, comentarii, link-uri protejate prin drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala, incluzand drepturile la intimitate si viata privata, drepturile de imagine si utilizarea imaginii unei persoane in public si publicitate, decat daca sunteti proprietarul acestor materiale sau aveti consimtamantul proprietarului sau titularilor de drepturi de a posta materialul si de a acorda licenta catre bump.ro si/sau terti utilizatori ai website-ului in conditiile expres aratate mai sus;
 • - sa nu postati materiale, poze, anunturi, comentarii, link-uri care prin continutul lor sunt defaimatoare si care in mod direct sau indirect ar putea dauna site-ului bump.ro sau oricaror terte persoane fizice sau juridice;
 • - sa nu postati materiale, poze, anunturi, comentarii, link-uri obscene sau pornografice, ori violente sau care indeamna la incalcarea drepturilor omului recunoscute prin legislatia romana si/sau tratate si convenventii internationale in domeniu;
 • - sa nu postati materiale, poze, anunturi, comentarii, link-uri ale caror continut ar putea leza integritatea si demnitatea umana, care sunt defaimatoare, amenintatoare, de hartuire, cu continut violent, care sa instige la ura sau la discriminare impotriva unui grup dupa rasa, religie, etnie, sex, varsta, orientare sexuala;
 • - sa nu postati materiale, poze, anunturi, comentarii, link-uri ale caror continut promoveaza in orice fel activitati ilegale;
 • - sa evitati in orice circumstanta sa folositi identitatea unei alte persoane reale, furtul de identitate pedepsindu-se conform legilor existente in vigoare.

In cazul in care vom observa activitati care incalca termenii si conditiile enuntate in prezentul document sau ne vor fi semnalate materiale, poze, anunturi, comentarii, link-uri al caror continut incalca in totalitate sau in parte prevederile mai sus mentionate sau oricare alte prevederi legale in vigoare, accesul la acestea va fi blocat, iar continutul conservat pentru a putea fi pus la dispozitia autoritatilor in cazul in care va fi solicitat.

Daca sunteti titularul unui drept de autor si apreciati ca vreun utilizator al website-ului v-a incalcat drepturile, puteti trimite o notificare administratorilor site-ului bump.ro in conditiile prevazute de Legea comertului electronic cu modificarile ulterioare. Notificarile pot fi trimise pe e-mail la adresa contact@bump.ro 

Acceptati ca pe durata utilizarii website-ului luati contact cu materiale, anunturi, link-uri, comentarii postate provenind dintr-o varietate de surse si ca bump.ro nu poate fi tras la raspundere pentru niciun element ce tine de orice aspecte privind materialele si continutul acestora care au fost postate de oricare dintre utilizatorii website-ului. In acelasi timp prin accesarea website-ului va puteti expune unor materiale pe care le puteti considera ofensatoare, indecente, respingatoare si prin accesare sunteti implicit de acord sa nu exercitati si sa renuntati la exercitarea oricaror drepturi legale insotite sau nu de o cerere de despagubiri pe care in anumite circumstante le-ati putea pretinde de la bump.ro.

Acceptarea celor de mai sus, prin accesarea website-ului, implica acordul dumneavoastra prin care garantati protejarea impotriva oricaror pretentii formulate impotriva bump.ro, sau a proprietarilor/operatorilor, afiliatilor si/sau licentiatorilor acestuia prin asumarea raspunderii personale pentru orice incalcari de drepturi comise prin accesarea si utilizarea website-lui de catre dumneavoastra personal sau de catre un tert care utilizeaza datele dumneavoastra de logare cu stiinta dumneavoastra sau ca o consecinta a neglijentei in asigurarea securitatii datelor.


11. Confidentialitate

Politica confidentialitatii se aplica site-ului bump.ro.

Datele Dvs.

Pentru a utiliza serviciile noastre trebuie sa completati formularul nostru de inregistrare in cazul vanzatorului, sau formularul de comanda in cazul cumparatorului.

Principalul nostru scop in a aduna datele personale ale utilizatorilor nostri este ca acestia sa aiba o experienta cat mai usoara si mai placuta in utilizarea serviciilor noastre.

Noi nu vindem si nici nu inchiriem date ce ajuta la identificarea unei persoane, unei terte parti. Din pacate, nu putem asigura ca datele personale ale utilizatorilor nu vor fi niciodata dezvaluite in alte moduri decat cele descrise de noi in Politica de Confidentialitate, si asta din cauza mediului legislativ existent. De exemplu, (fara a limita cele afirmate anterior) putem fi fortati sa dezvaluim anumite informatii guvernului sau unor terte parti in anumite circumstante, sau pot fi cazuri cand o terta parte poate intercepta ilegal sau accesa transmisii sau convorbiri private.

Controlul parolei Dvs.

Exceptie facand cele mentionate in aceasta rubrica, nu puteti dezvalui parola de utilizator unei terte parti nici sa o impartiti cu o terta parte. Daca nu mai aveti control asupra parolei de utilizator pierdeti controlul asupra informatiilor de utilizator si puteti suporta consecintele unor actiuni interpretate ca fiind ale Dvs.

Astfel ca, daca parola Dvs. de utilizator nu mai este sigura din orice motiv, ar trebui sa o schimbati imediat.

Cum sa utilizati informatiile despre alti utilizatori

 Prin semnarea Termenilor si conditiilor, sunteti de acord cu respectarea datelor personale ale celorlalti utilizatori pe care le obtineti prin site-ul nostru sau printr-o tranzactie sau comunicare; de aceea noi va oferim dreptul de a utiliza aceste informatii numai pentru: (a) comunicari care nu reprezinta mesaje comerciale nesolicitate, si (b) in orice alt scop pentru care un astfel de utilizator opteaza, dar numai dupa ce a expus clar acest scop.


12. Limitari de responsabilitate

Bump.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru inadvertente, erori sau omisiuni sau orice utilizari neautorizate sau ilegale de continuturi care incalca drepturile de orice fel ale unor terti, persoane fizice sau juridice.


13. Utilizarea site-ului de catre minori

Daca sunteti minor si accesati site-ul, o puteti face doar sub supravegherea parintelui dumneavoastra sau a tutorelui legal. Parintele sau tutorele legal are dreptul de a revizui informatia personala a copilului sau, de a solicita stergerea acesteia si poate refuza sau interzice viitoarele prelucrari si folosiri ale informatiilor apartinand minorului.
Bump.ro recomanda tuturor parintilor si/sau tutorilor legali sa informeze si sa instruiasca minorii, intr-un mod adecvat si corect, cu privire la utilizarea responsabila si in siguranta a datelor personale, in momentul folosirii Internet-ului si al site-ului.


14. Garantii

Accesand si utilizand website-ul Bump.ro sunteti implicit de acord cu termenii si conditiile enuntate in prezentul document si agreati:

 • a. sa aparati, sa garantati ca nu veti folosi website-ul si niciunul din serviciile oferite pe website in alte scopuri decat cele permise de administrator/proprietar;
 • b. sa renuntati la formularea si exercitarea oricaror actiuni in pretentii, explicite sau implicite, fata de bump.ro sau administratorii sai;

15. Disponibilitatea serviciului

Bump.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a website-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala


16. Drept aplicabil

Prin folosirea website-ului bump.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si bump.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acesteia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate