Meniu
Your Cart

Info: Pe acest site găsiți doar produse fabricate în România

Blog RSS Feed

06 Aug Legea mărcilor, modificată major
Dani 0 47
Pe 13 iulie a intrat în vigoare noua lege a mărcilor 112/2020 pentru modificarea și completarea Legii nr 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice.Într-un comunicat de presă dat pe 02.07.2020, Comisia Europeană anunța că România este singura țară din Uniunea Europeană care nu a implementat Directiva (EU) 2015/2436, directiva care ar fi treb..
06 Aug Ce trebuie să știi despre un SRL?
Dani 0 69
Ce trebuie să știi despre SRL când îți deschizi o afacere?După articolul în care am prezentat caracteristicile unui PFA și situațiile în care este cel mai bine pentru un antreprenor la început de drum să opteze pentru acest tip juridic de activitate economică, a venit timpul să prezentăm în oglindă caracteristicile unui SRL. După ce veți cunoaște a..
06 Aug Ce trebuie să știi despre PFA?
Dani 0 50
Ce trebuie să știi despre PFA când îți deschizi o afacere?Una dintre marile dileme la început de drum pentru orice mic antreprenor este alegera între SRL și PFA ca formă de creare a statutului juridic a afacerii pe care dorește să o creeze. Acest prim pas poate decide inclusiv soarta respectivului business. De aceea, am creat un articol care să per..
06 Aug Când alegi un PFA și când alegi un SRL
Dani 0 52
Comparații pentru micii antreprenoriDupă două articole detaliate în care am prezentat informații foarte detaliate despre PFA și SRL, a venit vremea sa va oferim un articol comparativ între cele două forme juridice pe care un mic antreprenor aflat la început de drum le poate alege pentru a-și desfășura afacerea cu o reducere cât mai mare a cheltuiel..
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate