Meniu
Your Cart

Info: Pe acest site găsiți doar produse fabricate în România

Blog RSS Feed

02 Mar De ce să te abonezi la newsletterul BUMP?
Dani 0 595
Salutare, prietene doritor de a învăța cum să-ți crești afacerea!Numele meu e Dani Godja și, după cum te-ai obișnuit deja, am transformat în obișnuință scrierea de articole prin care să te ajut să ai mai mult succes, mai mult impact, mai mulți bani și mai multă notorietate pe piață. De ce facem asta pentru tine noi, cei de la BUMP? De-a lungul timp..
23 Feb Text lung sau text scurt?
Dani 0 988
Salutare, prietene care citești acest text!O să fie scurt sau lung? Încă nu m-am decis clar cum va fi deoarece vreau să știu ce speri să înveți în urma materialelor pe care le pregătesc pentru tine pe acest site. Dacă ești o persoană foarte ocupată, nu ai timp să citești mult și îți dorești doar o simplă creionare a direcției, după care să acționez..
16 Feb Avatarul de client, primul pas spre o afacere de succes
Dani 0 912
Salutare!Dacă e marți, e un nou articol pe Bump.ro în care înveți lucruri care să te ajute să-ți dezvolți afacerea. Cum într-un articol anterior am făcut referire la avatarul de client și am menționat că voi reveni cu un material dedicat acestui subiect, a venit acum timpul să afli mai multe multe informații despre acest subiect.E adevărat că unii ..
09 Feb Clientul sau produsul? Pe cine iubești mai mult?
Dani 0 591
Salutare! Numele meu e Dani Godja și o să abordez azi un subiect sensibil pentru mulți dintre voi. Fac asta pentru că am observat la mulți antreprenori această problemă. De aceea am scris un articol prin care doresc să aduc puțină lumină în mindsetul vostru de antreprenor dornic de performanță.Tu îți iubești mai mult produsul decât clientul? Cât de..
02 Feb O poveste despre mindset și dezvoltare personală
Dani 0 555
Salut! Numele meu este Dani Godja, fac parte din echipa care a pus bazele proiectului www.bump.ro (Bursa Micilor Producători) și știm că ai nevoie de ajutor să-ți dezvolți afacerea. Ne-am propus să te ajutăm în acest demers deoarece înțelegem cât de greu este să ai o afacere la început de drum și cât de dificil poate fi să răzbești pe o piață tulbu..
06 Aug Legea mărcilor, modificată major
Dani 0 462
Pe 13 iulie a intrat în vigoare noua lege a mărcilor 112/2020 pentru modificarea și completarea Legii nr 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice.Într-un comunicat de presă dat pe 02.07.2020, Comisia Europeană anunța că România este singura țară din Uniunea Europeană care nu a implementat Directiva (EU) 2015/2436, directiva care ar fi treb..
06 Aug Ce trebuie să știi despre un SRL?
Dani 1 726
Ce trebuie să știi despre SRL când îți deschizi o afacere?După articolul în care am prezentat caracteristicile unui PFA și situațiile în care este cel mai bine pentru un antreprenor la început de drum să opteze pentru acest tip juridic de activitate economică, a venit timpul să prezentăm în oglindă caracteristicile unui SRL. După ce veți cunoaște a..
06 Aug Ce trebuie să știi despre PFA?
Dani 0 610
Ce trebuie să știi despre PFA când îți deschizi o afacere?Una dintre marile dileme la început de drum pentru orice mic antreprenor este alegera între SRL și PFA ca formă de creare a statutului juridic a afacerii pe care dorește să o creeze. Acest prim pas poate decide inclusiv soarta respectivului business. De aceea, am creat un articol care să per..
06 Aug Când alegi un PFA și când alegi un SRL
Dani 0 711
Comparații pentru micii antreprenoriDupă două articole detaliate în care am prezentat informații foarte detaliate despre PFA și SRL, a venit vremea sa va oferim un articol comparativ între cele două forme juridice pe care un mic antreprenor aflat la început de drum le poate alege pentru a-și desfășura afacerea cu o reducere cât mai mare a cheltuiel..
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate