Salutare, prietene doritor de a învăța cum să-ți crești afacerea!

Numele meu e Dani Godja și, după cum te-ai obișnuit deja, am transformat în obișnuință scrierea de articole prin care să te ajut să ai mai mult succes, mai mult impact, mai mulți bani și mai multă notorietate pe piață. De ce facem asta pentru tine noi, cei de la BUMP? 


De-a lungul timpului, am învățat din experiență că e mai important să oferi decât să ceri. Din acest motiv noi nu îți cerem să te abonezi la newsletter-ul nostru, dar dacă o faci de bună voie, îți oferim gratuit informații valoroase. O parte dintre aceste informații le publicăm și pe site, dar vom trimite periodic și informații, oferte și surprize doar celor care s-au abonat la newsletter. 


De ce facem asta? Pentru că tu ne acorzi încrederea ta atunci când decizi să ne lași adresa ta de e-mail. Asta înseamnă pentru noi că ceea ce facem este important pentru tine. Dacă ai citit descrierea care conține motivul pentru care am creat acest site, atunci știi că BUMP.ro (Bursa Micilor Producători) a fost conceput pentru a ajuta micii producători din România care doresc să vândă mai mult decât în prezent. Noi oferim gratuit o platformă special creată pentru ca vânzătorii și cumpărătorii să poată interacționa cât mai eficient pentru a aduce valoare de ambele părți. 


Cât timp acesta este obiectivul pentru care am creat acest site, newsletterele noastre răspund la ”DE CE”-ul BUMP și vor aduce un plus de valoare pentru abonați. Unii vor spune probabil că deja au inbox-ul plin de newslettere de la alte site-uri pe care nu le citesc, dar de la care nu se dezabonează. Dacă stau bine și mă gândesc, la fel e și-n cazul meu. Motivul e simplu! După câteva mesaje deschise, am ajuns la concluzia că nu rezonez cu ceea ce transmit acele newslettere. 


Indiferent că e vorba de produse/ servicii care nu mă (mai) interesează, fie că e vorba de un mod de comunicare ce nu-mi transmite nimic, multe dintre newslettere rămân nedeschise și e doar o chestiune de timp până mă voi dezabona la ele. 


Cum înțelegem bine această situație, ne-am decis să nu vă asaltăm cu newslettere. Vom trimite mesaje doar atunci când avem cu adevărat ceva important de transmis către voi și intenționăm să le concepem atât de bine încât, în loc să fie plicitisitoare, scrise într-un limbaj șablon, așa cum sunt majoritatea, ale noastre să nu respecte regulile standard, dar să fie o plăcere să le citiți. Cum vom face asta? Abonați-vă și o să vedeți! Dacă simțiți că nu reușim ceea ce ne-am propus, aveți oricând opțiunea de a vă dezabona! 


Nu contează că cineva muncește pentru a le gândi și a le crea, important e să-și atingă scopul pentru care au fost concepute! Al newsletterelor noastre e să aducă informație valoroasă și să vă inspire! Dar ca să reușim acest obiectiv pe care ni l-am propus, am muncit mult și continuăm să învățăm constant pentru a deveni cât mai buni în ceea ce vă oferim pe Bump.ro. De aceea, vă promitem că tot ceea ce veți citi în newsletterele noastre o să crească constant ca valoare pe măsură ce noi evoluăm. Iar dacă rămâneți alături de noi, veți evolua și voi! Iar acest lucru vi-l oferim gratuit! Noi dorim să împărtășim cu voi tot ce știm și tot ce învățăm pentru ca afacerile pe care le-ați creat să progreseze și să vă aducă ceea ce v-ați dorit atunci când ați pus bazele lor. 


Continuăm împreună! 


Dani Godja

01.03.2021