Meniu
Your Cart

Info: Pe acest site găsiți doar produse fabricate în România

Cadou: Așteptând Colindătorii

Cadou: Așteptând Colindătorii
Nou
Cadou: Așteptând Colindătorii

Cosuleț cu două ape florale și un parfumat săculeț de lavandă.

– Apa florală de BRAD – lasă-te învăluit în mirosul proaspat, delicat și calmant al bradului ce are un efect benefic în momente de tristețe sau depresie. Hidrolatul de brad pulverizat ca atare în aer sau adaugat în difuzorul de aromoterapie, este antiseptic, antibaterian, antiviral, minunat în sezonul rece pentru prevenirea virozelor sau infecțiilor, oferă confort respirator. La nivel emoțional, este stimulant, revigorant, echilibrează emoțiile, ajută la recuperare și la luarea deciziilor corecte, restabilește respirația, energia vitală, impulsul, combate sensibilitatea excesivă, ajută la întărirea legăturii cu natura și, astfel, la îmbunătățirea înțelegerii învățăturilor vieții.

– Apa florală de MENTĂ – des întâlnită ca și ingredient în deodorante, apă de gură sau pastă de dinți. Menta, în același timp, împrospătează și tonifică pielea, ameliorează aspectul porilor, revitalizează tenul tern sau obosit, este răcoritor pentru piele. Dimineața este minunat să îți trezești pielea în mod gentil, curățând-o cu acest hidrolat natural. Iar atunci când simțim aroma mentei, aceasta ne transpune automat într-un univers de prospețime și răcoare.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Informații utile

78,00 Lei
Fără TVA: 78,00 Lei
Etichete: cadouri
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate