Meniu
Your Cart

Info: Pe acest site găsiți doar produse fabricate în România

Despre bump.ro

Bursa Micilor Producători (Bump.ro) s-a născut dintr-o necesitate a pieței din România pe perioada izolării provocate de Coronavirus.

Am constatat dificultatea cu care producătorii români ajung să își poată vinde produsele în această perioadă critică, în care multe companii nu reușesc să supraviețuiască pe piață din cauză că nu mai reușesc să ajungă la consumatori.


Prin Bump.ro încercăm să oferim GRATUIT românilor cât mai multe posibilități de aprovizionare, dar și să venim cu o soluție pentru afacerile mici și mijlocii în a-și găsi cât mai mulți clienți/ parteneri. Pe platforma noastră am creat toată infrastructura necesară pentru a-i ajuta atât pe producători cât și pe consumatorii dornici să cumpere produse românești.


Știm cât de important e negoțul ca formă de afacere. Pe acest site am creat cadrul ideal în care producătorii români și clienții lor să se întâlnească în mediul online și să interacționeze/ negocieze, ceea ce crează numeroase oportunități pentru cei care au cont creat pe acest site.


Mai mult decât atât, oferim posibilitatea producătorilor să-și găsească materia primă autohtonă, creând un sistem de licitații prin care aceștia să poată să-și găsească partenerii cu care să conlucreze mai eficient în proiectele proprii.


Acest tip de proiect este unic în România, deschizând calea multor oportunități atât pentru producători cât și pentru clienți. Oferim garanția că toate produsele comercializate pe Bump.ro sunt produse în România.


Ne dorim ca prin proiectul nostru să ajutăm la dezvoltarea economiei românești și credem că acest demers poate să fie un model pentru întreaga piață românească. Dacă vă place conceptul creat de noi, ne-am bucura dacă ați face cunoscut acest site cât mai multor persoane dornice să achiziționeze produse românești cât și producătorilor români care doresc să ajungă la o piață nouă de desfacere.


România se poate dezvolta doar contribuind fiecare la dezvoltarea ei. Prin susținerea producătorilor români poate ajuta fiecare dintre noi la dezvoltarea economică a țării.


Mult succes tuturor!

Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate