Meniu
Your Cart

Info: Pe acest site găsiți doar produse fabricate în România

Diverse

Cremă de curățat pentru suprafețe. Elimină eficient murdăria de natură organică și anorganică, reziduurile alimentare uscate, urmele de fum,etc. Produs consistent, economic, permite curățarea prin procedura umed-uscat a suprafețelor din inox, ceramică, sticlă, plastic. Ideal pentru curățarea v..
14,00 Lei
Fără TVA:14,00 Lei
Aspect: lichid limpede Miros: miros specific trandafirilor Culoare: incoloră Utilizare: cosmetic hydrolaterapie Proprietăți: tonifiant, revigorant, potrivit pentru toate tipurile de ten, astringent, inviorător, antirid, combate semnele de îmbătrânire și contribuie la regenerarea pielii, atenuează ro..
28,00 Lei
Fără TVA:28,00 Lei
Model: Sofia022
Bratara bebeArgint 925si snur mataseMarime reglabilaDiametru banut 12mm..
45,00 Lei
Fără TVA:45,00 Lei
Model: sofia023
Bratara Best Banut argint 925 gravatDiametru 16 mmSnur matase reglabil..
40,00 Lei
Fără TVA:40,00 Lei
Brațara Traveller’s Bijoux iți va aminti întotdeauna de cele mai frumoase momente din viața ta. Este perfectă pentru o plimbare în natură, pentru un city break, dar și pentru o vacanță la mare sau la munte. Disponibiliă într-o multitudine de culori, pot fi cadoul perfect pentru tine sau pentru cele ..
30,00 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
Breloc Opinca piele Breloc Opinca piele
Popular În 2-3 zile
Opincile realizate din piele de porc au fost papucii purtați de strămoșii noștri. Astăzi ele mai sunt încălțate de persoanele din ansamble folclorice, rămânând un simbol al neamului romanesc.Brelocuri opincuțe din piele naturala pot fi purtate la chei, ghiozdan sau pot fi oferite persoanelor dragi.D..
12,00 Lei
Fără TVA:12,00 Lei
O prețioasă lădiță de lemn ce conține un aromat ceai din petale de trandafiri (15gr), un borcan cu șerbet de trandafiri cu tradiție (320gr) și o apa florală de trandafiri parfumată, poate fi cadoul pentru vechi prieten sau unei ființe dragi ție...
80,00 Lei
Fără TVA:80,00 Lei
Emoție pe o felie de pâine cu dulceață de trandafiri Conține un borcan de dulceață de trandafiri 330gr, o pâine de 600gr realizată din făină de moară cu maia naturală, toate puse într-o sită rustică de lemn...
40,00 Lei
Fără TVA:40,00 Lei
Cosuleț cu două ape florale și un parfumat săculeț de lavandă.– Apa florală de BRAD – lasă-te învăluit în mirosul proaspat, delicat și calmant al bradului ce are un efect benefic în momente de tristețe sau depresie. Hidrolatul de brad pulverizat ca atare în aer sau adaugat în difuzorul de aromoterap..
78,00 Lei
Fără TVA:78,00 Lei
Cosuleț cu două ape florale și un parfumat săculeț de lavandă.– Apa florală de SOC – lasă-te cuprins de parfumul florilor de soc ce este vindecător în ameliorarea simptomelor de răceală și gripă. Totodată, are proprietăți imunostimulatoare și este un tonic excelent pentru piele.– Apa florală de PELI..
78,00 Lei
Fără TVA:78,00 Lei
Cosuleț cu două ape florale și un parfumat săculeț de lavandă.- Apa florală de SALVIE -  sau hidrolatul de salvie este benefic atât pentru ten și corp având efect stimulator, tonifiant si anti-îmbătrânire, cât și pentru păr și scalp cu efecte de întărire, regenerante și stimulante. - Apa f..
78,00 Lei
Fără TVA:78,00 Lei
Intră în lumea lavandei și bucură-te de multiplele beneficii ce ți le poate oferi această ''plantă sfântă'', așa cum era denumită în antichitate. Cadoul conține - ulei esențial de lavandă (flacon de 10ml) - apă de lavandă (hidrolat de Lavandula Angustifolia, flacon de 100ml) - buchețel de flori din ..
98,00 Lei
Fără TVA:98,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 32 (3 pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate