Meniu
Your Cart

Info: Pe acest site găsiți doar produse fabricate în România

Despre magazin

Iti place sa gradinaresti ?
Pepiniera ZORI DE ZI te ajuta sa cultivi fructe in propria gradina.
Venim cu plante de calitate si instructiuni detaliate de plantare si intretinere, precum si suport. Ati fost la supermarket si la raionul fructe ati vazut caserole cu mure, afine, zmeura, frumoase, dar cam scumpe? Ei bine, noi va propunem sa cultivati astfel de fructe in propria gradina.


Pepiniera ZORI DE ZI  situata in Moisei, Maramures, produce si comercializeaza arbusti fructiferi din speciile: afin de cultura, aronia, mur fara spini, merisor, saskatoon,  plante cu varsta de 1 sau 2 ani in ghivece de productie de 0.5 l, inradacinate in turba. Aveti nevoie de pasiune pentru gradinarit si un colt de gradina insorit si accesibil pentru udare suplimentara pe timp de seceta.

Ne adresam micilor agricultori interesati de cultivarea arbustilor fructiferi sau familiilor care isi doresc in curtile proprii cateva tufe de arbusti fructiferi ca o sursa de fructe sanatoase pentru copii.

Spor la gradinarit !

Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate