Meniu
Your Cart

Info: Pe acest site găsiți doar produse fabricate în România

Politica de returnare

CONDITII DE RETURNARE A PRODUSELOR

Daca produsele cumparate de la Editura Pavcon nu va satisfac asteptarile si doriti sa le returnati, aveti la dispozitie 30 zile de la primirea acestora. Conditiile de acceptare a returnarilor de produse:

— produse cu defecte de productie;

— produse neconforme cu specificatiile mentionate in comanda dumneavoastra.

Important! Pentru produsele comandate si neridicate de la oficiul postal sau de la curier, suma aferenta cheltuielilor de expediere a coletului va fi solicitata, respectand masurile legale, de la cel care le-a comandat.

Procedura de retur - pasi:

1. Cumparatorul va trimite prin e-mail, la adresa editurapavcon@yahoo.com o cerere cu subiectul „Cerere retur produse”.

2. In cadrul cererii va specifica:

— numele si prenumele cumparatorului;

— numar comanda si data emiterii comenzii;

— numar factura si data emiterii facturii care face dovada achizitionarii produsului (sau a bonului fiscal);

— motivul/motivele care au dus la aplicarea procedurii de retur produs(e).

3. Cererea de retur va fi inregistrata in sistem si in maximum 48 ore cumparatorul va primi pe e-mail un numar de inregistrare de retur si detaliile privind aplicarea procedurii de retur.

Retur/Inlocuire produs(e) defect(e)

1. Cumparatorul va face returnarea produselor prin curier catre sediul Editurii Pavcon, doar dupa comunicarea de catre operatorul Pavcon, prin email sau telefon, a numarului de inregistare retur si a detaliilor cu privire la procedura de retur/inlocuire produs(e).

2. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, in acelasi mod in care a fost primit, fara a prezenta deteriorari.

Constatare si validare acceptare retur/inlocuire produs(e).

1. Dupa sosirea produsului/produselor la sediul Editurii Pavcon, personalul calificat va verifica si constata daca produsele prezinta defectele motivate de cumparator, iar in maximum 48 ore de la primirea produsului/produselor, se vor inlocui produsele cu altele, daca se cere inlocuirea lor.

2. Taxele de retur pentru produsele cu defecte, precum si retrimiterea coletului cu produsele inlocuite vor fi suportate de Editura Pavcon.

3. Rambursarea catre cumparator a sumelor aferente produselor returnate si la care nu se doreste inlocuirea, se va face in cel mult 30 de zile de la data primirii coletului retur.

Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate